Поискайте оферта

Защо да започнете сътрудничество с Ecolet.bg?

Всички куриерски фирми на едно място, с една фактура! Няма минимален брой поръчки – изпращайте, когато имате нужда – поне една пратка

Няма абонаментни или скрити такси за управление на сметката. Качествени услуги и личен акаунт мениджър на ваше разположение.

BG
Куриерски услуги

Бърза доставка на пратки? Бързо възстановяване на сумата? Други специални заявки? Няма проблем! Можете да изберете една от куриерските компании в платформата Ecolet.bg. Пликове или пакети. Пратки в страната или в чужбина. Всяка услуга с няколко опции и възможност за добавяне на допълнителни услуги в зависимост от офертата на куриерските фирми. Предлагаме широка гама от куриерски услуги за вашия бизнес и електронната търговия!

Видове куриерски услуги достъпни за клиентите на Ecolet
Стандартни пликове и пакети
Стандартни пликове и пакети

За повечето куриери стандартен пакет е пакет, опакован в правоъгълна картонена кутия с размери не по-големи от 10/15/10 см. Не е необходимо да знаете всички тези подробности! Нашата система автоматично ще ви покаже наличните услуги, след като сте въвели правилните адреси за доставка и изпращане, вида на пратката, размера и теглото.

Във формуляра за поръчка на Ecolet имате възможност да изберете допълнителни услуги, като например:

• Застраховка/ Обявена стойност

• Наложен платеж

• Връщане на документи

• Доставка в събота

• отваряне на пратката

Не всички куриери позволяват използването на гореспоменатите допълнителни услуги. Ето защо, когато изберете куриерската фирма, системата автоматично ще коригира наличните допълнителни услуги. Не е необходимо да се запознавате с общите условия на всяка куриерска фирма, това правим ние. Това е удобен и интуитивен модел за избор на куриерски услуги.

Нестандартни доставка
Нестандартни пратки с Ecolet

Формулярът за поръчка на Ecolet ви позволява да направите онлайн поръчка за пратка с различни методи на опаковане, размери и тегло, различни от стандартните. Процедирайте по същия начин, както при стандартните пакети, въведете размерите и теглото и системата автоматично ще избере наличните куриерски фирми. Нестандартна пратка е картонена кутия със сбор на страните по-малък от 250 см и ненадхвърлящ 30 кг. Също така, максималният размер на една страна варира между 60 и 150 см, в зависимост от всяка куриерска компания.

Куриерски услуги - обобщение

Клиентите на Ecolet могат да се възползват от редица куриерски услуги, които са достъпни във формуляра за поръчка. Ако търсите логистичен оператор, който предлага широка гама от решения, офертата на Ecolet е подходяща за вашата фирма.
Ако искате да видите услугите, които предлагаме, и как работи формулярът за поръчка, достатъчно е да създадете акаунт в нашата платформа, напълно безплатно и без задължения. Акаунтът е неограничен и за него не се заплаща нищо. Няма ограничение за минимална поръчка. Изпращайте, когато пожелаете. Започнете с една пратка.